به نام خداوند جان و خرد

بزرگداشت استاد اسفندیار ایمان زاده

استاد اسفندیار ایمان زاده هنرمند و مجسمه‌ساز برجسته ایرانی دو روز قبل در ۵۹ سالگی و در سکوت خبری از دنیا رفت و به خاک سپرده شد.
به گزارش ایسنا، استاد اسفندیار ایمان‌زاده از تندیس‌گران و مجسمه‌سازان برجسته ایرانی بود که چهارم تیرماه در سکوت خبری در شهرستان شهریار درگذشت و به خاک سپرده شد.
این مجسمه و پیکره‌ساز، متولد ۱۳۴۴ در شهر سلماس بود. او بعد از انقلاب به استخدام دانشکده افسری درآمد اما مدتی بعد لذا جذب حرفه مجسمه‌سازی شد و طی سه دهه فعالیت هنری، طرح‌های ماندگار مجسمه‌سازی را اجرا کرد.
وقتی هنر مندی مردمی و و صادق از دنیا میره مردم هم جای خالیشو احساس میکنن. به احترامش غمگین میشن. هنرمند مردمی تکه ای از قلب مردمه بمناسبت چهلمین روز آسمانی شدن اسفندیار ایمان زاده شاعر ،نقاش ومجسمه ساز و یکی از کارآفرینان برجسته کشورمان با حضور اساتید دانشگاه هنرمندان وشاعران واصحاب رسانه در مراسم با شکوهی در فرهنگسرای الغدیر امیریه شهریار تجلیل شد در این مراسم درمیان اندوه وتاثر چندتن از شاعران ونویسندگان واساتید دانشگاه ازجمله دکتر کزازی فردوسی پژوه کشورمان با خواندن اشعاری از فردوسی بزرگ از اسفندیار ایمان زاده به شایستگی تجلیل کرد انجمن شاعران و نویسندگان شهریار ضمن قدردانی از خدمات این هنرمند بزرگ کشورمان که سالها در شهریار روز گار سپری کرد از شهردار ی و شورای شهر در خواست کردند نام فرهنگسرای الغدیر بنام این شاعر ومجسمه ساز کشورمان تغییر یابد خبرگزاری صدای هجرت ازاین مراسم،گزار شی تهیه کرده است که با هم می بینیم.
دریافت لوح تندیس کارآفرین برتر ملی در جشنواره‌ کارآفرینان برتر ملی، کارآفرین برتر در جشنواره‌ قهرمانان صنعت، دریافت نشان لیاقت WIPO از سازمان ملل، برگزیده به عنوان پاسدار نمونه‌ میراث فرهنگی در اولین همایش ملی میراث فرهنگی و نسل سوم در سال ۱۳۸۱، صنعتگر نمونه‌ دستی از طرف سازمان جهاد کشاورزی استان تهران در سال ۱۳۸۲ از جمله افتخارات او است.
ایمان‌زاده همچنین رضایت‌نامه از انجمن محققان دانشگاه هاروارد به دلیل اجرای موفقیت آمیز پروژه‌ی مشترک این دانشگاه با میراث فرهنگی در خصوص قالب‌برداری و تهیه مولاژ از همه کتیبه‌های دوره‌ی پارتی در سراسر کشور را دارد. همچنین اردیبهشت ۱۳۹۶، در آیین گشایش دوازدهمین بزرگداشت فردوسی و پاسداشت زبان فارسی که به کوشش بنیاد فردوسی انجام می‌شد، نتکوداشت این تندیس‌ساز به عنوان هنرمند فردوسی‌شناس در کنار پری صابری (کارگردان تئاتر)، منصور وفایی (نقاش قهوه‌خانه‌ای) و محسن سلیمانی (گرافیست و طراح نشان بنیاد فردوسی) برگزار شد./ ایسنا